Les Rutes Trans Ports Btt

Les rutes de la Trans Ports Btt són una magnífica proposta per descobrir els Ports de Tortosa-Beseit en 2, 3 o 4 dies. Amb el transport d’equipatge inclòs, en règim de Mitja Pensió (ja des de la nit prèvia), la ruta explora en Btt aquest impressionant territori distribuït entre Catalunya, Aragó i València.

La ruta surt des d’Arnes (a la Terra Alta, Tarragona) per entrar cap a Beseit (Matarraña, Terol) i puja a continuació cap a la Tinença de Benifassà (Maestrat, Castelló). Des d’allà es dirigeix cap al cim del Caro (Baix Ebre, Tarragona), a més de 1.440 metres o bé fa un recorregut per l’interior dels Ports, segons opcions. Finalment, es dirigeix novament a Arnes.

En cap cas és una ruta per a principiants de la bicicleta de muntanya. Fins i tot a les opcions més fàcils es requereix un cert nivell físic Pel que fa al nivell tècnic, cal dir que tot el recorregut és absolutament ciclable, per pistes amples i fàcilment transitables. Només hi ha un petit tram entre Caro i Arnes on cal baixar a peu uns aproximadament 100 metres. D’altra banda, hi ha algunes baixades de fins al 21% de desnivell -per pista-.

c

Ruta Trans Ports Btt 2 dies

Si només disposeu de dos dies és una petita mostra per descobrir l’essència dels Ports. Sortint des d’Arnes es recorren 43,43 km i 1.337 m. de desnivell acumulat el primer dia (fins a Fredes). El segon dia es recorren 68,08 km i 1245 m. desnivell acumulat en un recorregut que a partir del qual la darrera tercera part és totalment de baixada. En total 111,5 km i 2.582 m. acumulats per gaudir d’una magnífica aventura a Btt.

f

Ruta Trans Ports Btt 3 dies

L´opció de tres dies és una bona opció per gaudir plenament dels Ports. Una proposta que sortint d’Arnes puja fins al Boixar el primer dia (50,76 km i 1.492 m positius acumulats). El segon dia la ruta finalitza al peu del mont Caro i suma 50,76 km i 1.278 m acum.) El tercer dia, en què la ruta arriba de nou a Arnes, es fan 54,59 km i 812 m de desnivell acumulat. En total, 156,11 km i 3.582 m. acumulats en una experiència inoblidable a MTB…

b

Ruta Trans Ports Btt 4 dies

La gran ruta dels Ports. La millor opció és la de quatre dies. Així, el primer, des d’Arnes fins al Boixar són 50,76 km i 1492 m. positius acumulats. El segon dia la ruta ressegueix bona part de la Tinença de Benifassà fent 43,13 km i 1.661 m. acum. Una proposta d’autèntic Btt! El tercer dia fins a Caro sumen 50,76 km i 1.278 m. acum. El quart dia, fins a Arnes, és l’etapa més llarga, però principalment de baixada; es fan 54,59 km i 812 m. de desnivell acumulat. En total, 196 km i 5.243 m. acumulats en una proposta total pels Ports.

x

La vida es como anar en bicicleta. Per mantenir l’equilibri cal seguir pedalant. «Albert Einstein».

x

Sorprèn a tothom el gran nombre d’exemplars de Boix Grèvol, una planta protegida, per tot el Parc Natural dels Ports de Tortosa-Beseit. De totes les mides i proporcions. Descobreix-ho a la Trans Ports Btt, la ruta dels Ports de Tortosa-Beseit en Btt.

Open chat
Salut, Hola, Hello 👋
Et puc ajudar?, Te echo una mano? Can we help you?