Benvinguts a GuiesBtt.cat

NOSALTRES SOM GuiesBtt.cat. Una empresa de rutes a Btt i també som Agència de Viatges. Organitzem, dissenyem i creem les nostres rutes turístiques, rutes familiars, rutes per gaudir amb els amics, rutes per a experts, rutes monotemàtiques…, en fi, rutes per a tot tipus de clients en entorns naturals. Perquè abastem des de sortides matinals fins a travesses de diversos dies; des del Pirineu Català fins al Bierzo, a Lleó. Des del Priorat fins a l’Espanya Buidada o la Regió muntanyenca de Conca.

2

x

x

6

x

x

x

x

x

x

x

El nostre lema és Turisme, Aventura, Oci i Cultura

Perquè creiem que una proposta no només ha de ser pedaleig. Turisme és aventura. Però també és descobrir nous pobles, altres territoris, noves cultures de manera divertida i ociosa. És gaudir de l’experiència. Per això som Guies Professionals Titulats en rutes de muntanya.

El nostre objectiu és preparar les rutes més adequades per a cada tipus de client. Així, les rutes familiars, habitualment guiades, amb poc quilometratge i escàs desnivell transiten sempre per camins amplis i fàcils. Tenim moltes hores d’experiència…

n

6
Som una empresa de Turisme Sostenible.

Perquè creiem a les empreses del territori allà on anem. Creiem a la restauració local. Als allotjaments propis de la zona. Apostem pel turisme controlat. Per això disposem de l’acreditat certificat Biosphere.

També organitzem activitats a escoles, instituts i altres centres de formació.

Col·laborem amb els ajuntaments i els policies locals per fomentar l’ús de la bici. I realitzem activitats escolars i extraescolars. Per aconseguir una circulació més segura i sostenible. Per desenvolupar una vida més activa i saludable. I tenim bicis de lloguer, infantils i per a adults.

També col·laborem amb Tour de Gàmbia, una ONG que treballa a Gàmbia, muntant i reparant bicis que s’entreguen allà. Però a les escoles. I així facilitar els llargs desplaçaments que han de fer, cada dia, molts nens i nenes per poder progressar i aconseguir un futur millor.

Oferim rutes guiades i autoguiades. I tenim Bicis Btt i E-Bikes de lloguer

Tenim més de 20 propostes. Rutes Btt per la Península Ibèrica i altres racons del món… A Btt, E-Bike i Gràvel.

P.

Descobreix més propostes a:

www.transgarrotxa.cat. La ruta dels Volcans. Pedalejant per la Garrotxa més profunda, amb nombrosos senders…
www.transterraalta.cat. El descobriment de la Terra Alta, entre els Ports i l’Ebre. Entre rierols d’aigües cristal·lines, cellers monumentals… Sorprenent.
www.transpedraforca.cat. És a dir, la ruta 360º de descobriment del Pedraforca. Magnífic paisatges del Cadí i la Serra d’Ensija.
www.transmoianesbtt.cat. Una vella nova comarca, El Moianès, sorprenent, farcida de Pous de Glaç, dòlmens… i uns paisatges impressionants!
www.transboumort.cat. Un territori meravellós i poc explorat. La Serra de Boumort. De fet, conserva una fauna extraordinària.
www.transsegarra.cat. En efecte, descobrir els castells de la Segarra amb una ruta fàcil i familiar, ideal per a nens. O també una segona versió més canyera.
www.terradebacus.cat. O sigui, la D.O. Pla de Bages amb bicicleta, visitant cellers, tastant bons vins i gaudint d’una bonica ruta fàcil i molt plana.
www.transprioratmtb.cat. Val a dir que el Priorat és molt més que una terra de grans vins; hi ha alzines i boscos de pins entre costeruts turons de llicorella,…
www.corriolsdebacus.cat. Quilòmetres i quilòmetres de senders al voltant del Pla de Bages. T’agraden els senders?
www.transcatllaras.cat. Entre el Cadí, el Ripollès i l’embassament de la Baells hi ha el Catllaràs, un massís descomunal i pràcticament deshabitat. En general, el paradís del Btt.
www.transmuntanyesdeprades.cat . Un territori desconegut, entre castanyers, alzines, teixos i pins entre gorgs i rierols. Per descomptat, una sorpresa. Les Muntanyes de Prades.
www.transguilleries.cat Per descobrir els enormes boscos de coníferes, fagedes i alzines en una proposta de natura.

a

Propostes de llarg recorregut:

www.camiignasiabtt.cat. En efecte, des de Loiola (Azpeitia) fins a Manresa: La ruta que Sant Ignasi va fer fa 500 anys… en 9, 10 o 11 dies.
www.transteruel.com Perquè Terol existeix. A més, en diverses opcions de dies, per descobrir la màgia duna terra oblidada.
www.transcuenca.com. La descoberta de Conca… Uns paisatges extraordinaris, en 5 o 6 dies de ruta… I perquè Conca també existeix.

www.guiesbtt.cat.
info@guiesbtt.cat
Tel. 610.355.736
Maria Aurèlia Capmany, 28 . 08250 Sant Joan de Vilatorrada/Cal Brunat. 08694 St. Julià de Cerdanyola.

Open chat
Salut, Hola, Hello 👋
Et puc ajudar?, Te echo una mano? Can we help you?